Вижте как да Премахнете целулита с Ултразвукова кавитация!

Вижте как да Премахнете целулита с Ултразвукова кавитация!

Споделяне

Ултразвуковата кавитация е най-новият неинванзивен метод за премахване на локалните мастни натрупвания и целулит и неслучайно е наричана „нехирургична липосукция”.

Какво представлява?

Ултразвуковата кавитация редуцира телесното тегло с помощта на ултразвукови вълни. Те проникват в кожата и предизвикват ограничаване на обема на мазнините и течността в тъканите. Методът използва контролирани високочестотни вълни, които предизвикват образуването на микромехурчета във водната част на междуклетъчната среда, които се спукват за много кратко време – хилядни части от секундата. Това се повтаря многократно и в резултат, мембраните на мастните клетки се спукват и натрупаните в тях мазнини навлизат в междуклетъчното пространство. След това се извеждат от организма с помощта на лимфната и отделителна система.

Ефективна ли е ултразвуковата кавитация?

Кавитацията е една от най-модерните и най-ефективни процедури, които дават видими резултати дори още след първия сеанс върху зоните с мастни натрупвания и целулит. Тя допринася за стегнат, равномерен вид на кожата на ръцете, корема, бедрата и седалището. За разлика от вакуумните масажи, кавитацията разрушава мастните клетки и намалява трайно обиколките и изглажда целулита. За дългосрочни резултати е необходимо да спазваме и определен хранителен и двигателен режим. 

Препоръчително е да се направят няколко процедури, по една на седмица, за да има добър и траен ефект. Истината е, обаче, че не всеки може да си го позволи. Процедурите са скъпи, а и винаги  съобразявате графика си, с този на козметичното студио, за да запазите час.

 

Вече не е необходимо да плащате за скъпо струващи процедури в козметичното студио. Решението е:

Zeitgard Pro Cosmetic Device – студиото за красота идва във вашия дом. 

  • Предлага 4 възможности за приложение – съобразени с вашите потребности!
  • Работи с приставки, които се сменят за секунди – това се предлага само от LR и е с регистрация за патент.
  • Видимото и осезаемо действие е дерматологично потвърдено – от външен, независим институт

Zeitgard Pro Комплект с Приставка за Грижа за Тялото

  • Иновативна ултразвукова технология – Ултразвукови трептения проникват до няколко сантиметра в кожата. Там помагат за „втечняване“ на мазнините в клетките. Втечнените мазнини в кожните клетки могат отново да се оформят равномерно и поради това кожата да изглежда по-гладка и стегната.
  • Антицелулитно действие – Нежни вибрации и ултразвукови вълни помагат на тялото да изхвърли нежеланите вредни вещества чрез лимфната система.
  • Благотворно усещане – Комбинацията от дълбокото загряване от ултразвука, стимулиращата вибрация и специалната повърхност с масажиращи бобчета на приставката подобрява кръвообращението и помага уморените крака да се почувстват отново добре.

Този страхотен уред е подходящ и за Подарък! Независимо от повода, с подарък като този ще зарадвате всяка жена, защото ще пренесете студиото за красота в нейния дом.

Падарете Ефективна грижа за тялото! 

За стегнат, равномерен вид на кожата на ръцете, корема, бедрата и седалището

Ефективен срещу портокаловия вид на кожата!

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *